Fonogram hírek

A Fonogram-díjas godfater. a Budapest Park színpadán búcsúztatja a szezont

A Fonogram-díjas godfater. a Budapest Park színpadán búcsúztatja a szezont

Az alig több, mint egy éve alakult szupergroup, a godfater. szeptember 27-én a Budapest Park színpadán mutatja be legújabb dalait, és hozza el a zenekartól elvárt, és megszokott lendületet, energiát. A Tátrai Tibor, Borlai Gergő, Szebényi Dániel, Gotthárd Mihály és Kéri Sámuel alkotta ötösfogat a tavaly júniusi bemutatkozó koncertjük után sorra töltik meg a helyeket országszerte. 

A zenekar "0" című, Fonogram - Magyar Zenei Díjas első lemezére élőben, javítások nélkül vették fel a dalokat - három saját szám mellett a zenekar tagjai válogattak a Tibusz múltjához köthető széles repertoárból, többek között hallható az elsöprő lendületű "Álljatok meg" a Skorpiótól, vagy az egyik legszebb magyar ballada, a "Ne szeress" Deák Bill Gyula első lemezéről. A zenekar 2023 júniusában megkapta az Artisjus Az év könnyűzenei produkciója" díját is.

Tibusz, azaz Tátrai Tibor, a Kossuth- és Liszt-díjas, valamint Érdemes Művész nemcsak a Tátrai Bandnek volt meghatározó tagja, hanem olyan korszakos bandáknak is, mint a Generál, a Skorpió, a Hobo Blues Band, a Boom Boom vagy a Magyar Atom. Borlai Gergőnek lassan kijárhat a világsztár titulus, vagy félezer lemezen játszott már együtt neves hazai és külföldi muzsikusokkal. A fiatalabb generációt is toptehetségek képviselik. Az énekes-billentyűs, Szebényi Dani korosztályának egyik legjobb hangja, vezéregyénisége, kétszáznál is több felvétel közreműködője, szerzőként dalait pedig már 100 milliónál is többen hallgatták meg a különböző streaming felületeken. Gotthárd Mihály gitárosvirtuóz szintén rengeteg formációban megfordult már, többek közt Borlai Gergő és Szebényi Dani mellett az Electric Shock tagja. Kéri Samu a legfiatalabb a társaságban, zenekari szinten ez az első komoly megmérettetése, játékával kiválóan illeszkedik az igen előkelő társaságba. Élő koncerteken a hangzást - és a színpadképet - tökéletesen egészítik ki a vokalista hölgyek, Hegedűs Bori és Miviana.

? Teteje