Fonogram hírek

FONOGRAM 2013 - Megvannak a jelöltek!

FONOGRAM 2013 - Megvannak a jelöltek!

A korábbi évekhez képest jelentősen megújulva, izgalmas műsorral jelentkezik Magyarország legnagyobb, legrangosabb zenei eseménye, a Fonogram - Magyar Zenei Díj!

A gálaestet a Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége idén a ProArt - Szövetség a Szerzői Jogokért által koordinált Fair Play hétvége keretében rendezi, együttműködésben a Voltfolióval és a Budai Gourmet Fesztivállal, 2013. június 2-án, vasárnap este 8 órakor.

Tévében másnap felvételről, az interneten, a Fonogram YouTube csatornáján pedig élőben lesz látható a műsor, ami sokkal több lesz egy hagyományos díjátadónál: az egyszerre komoly és vicces show keretében kifejezetten erre az alkalomra összeállt zenekar élén számos ismert hazai sztárral találkozhatunk vendégénekesként... és bizonyára felejthetetlen perceket okoz majd nekünk az est két házigazdája is:

FÁBRY SÁNDOR és HAJÓS ANDRÁS!

És hogy kik nyerik a díjakat?

A 15 különböző műfaji kategóriában a zenészekből, zenei szakemberekből, újságírókból álló széles körű jelölőbizottság, illetve egy szűkebb szakmai zsűri, az ún. Fonogram Bizottság tagjainak szavazatai, valamint az előző évben realizált eladási darabszámok alapján alakul ki a jelöltek névsora.

Örömmel értesítjük a Tisztelt Közönséget, hogy


MEGVANNAK A JELÖLTEK!


A kategóriánkénti jelöltek névsora a www.fonogram.hu/jeloltek oldalon olvasható!

Ezúttal fokozott mértékben bekapcsolódhat a nagyérdemű is: a rendezvény partnere, a Ballantine's jóvoltából több közönségszavazás is zajlik a Balliface oldalon, ahol első körben az év énekesére, énekesnőjére és együttesére lehet már most szavazni.

? Teteje