Fonogram hírek

Caramel lesz Deák Bill Gyula vendége az Arénában

Caramel lesz Deák Bill Gyula vendége az Arénában

A háromszoros Fonogram-díjas, valamint Máté Péter-díjas énekes lesz Deák Bill Gyula sztárvendége november 18-án a Papp László Budapest Sportarénában, számolt be a Koncert.hu.

"Ő valóban egy igazán szerethető legenda, akit nem csak a szakma, hanem a közönség is nagyon szeret és elismer. Nagy életrajzi filmet érdemelne, hiszen roppant inspiráló az élettörténete. Olyan volumenű filmet érdemel, mint például Ray Charles, Elvis, Whitney Houston. (...) A koncertre olyan dalokkal készülünk, amelyekben az akkordmenetek egy kis bluesos színezetet kapnak. Emellett tervezünk néhány duettet, hogy méltóképpen tiszteleghessünk Bill zenei öröksége előtt" - mondta Caramel.

"A blues egy életforma, egy életérzés, ami magával ragad, és sosem ereszt. Nagy izgalommal várom a koncertet, és hatalmas a hálám a közönség felé, amiért évtizedeken keresztül mellettem állt. Számomra hatalmas boldogság, gazdagság és elégedettség, hogy egész életemet annak szentelhetem, amit a világon a legjobban szeretek - a zene, a színpad és a közönség. Igyekszem viszonozni ezt a szeretetet és tiszteletet" - tette hozzá Deák Bill Gyula.

Deák Bill Gyula nemcsak itthon, de nemzetközileg is elismert énekes és zenész. Munkásságáért számos díjat és elismerést kapott,  az egyetemes emberi értékek gyarapításában kifejtett kiemelkedő példamutatásáért elnyerte a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést. A közelgő koncert nagyon ígéretes lesz, átöleli az eddigi évek muzsikáját, teletűzdelve a legjellegzetesebb kompozícióikkal, mint a "Rossz vér", a "Kőbánya blues", a "Felszarvazottak balladája", valamint az István, a királyból "Torda dala".

? Teteje