Fonogram hírek

Hamarosan érkezik az év felfedezettje díjas Carson Coma új dala és klipje!

A Carson Coma zenekar 2018 nyarán nyerte el jelenlegi formáját. "What A Time To Be Alive" című karakteres klipjükkel, majd az azt követő, hasonlóan jellegzetes dalokkal, videókkal és első albumukkal hamar lelkes rajongótábort gyűjtöttek maguk köré. A koncertezés rakétáit a KERET blog Kikeltető nevezetű tehetségkutatóján izzították be, majd a közönség szeretete mellett 2019-ben bezsebelhették a 4. Magyar Klipszemlén az év legjobb klipjének járó díjat is "Song About My Grandma" című slágerükkel. Sikerszériájuk újabb csúcspontja volt a 2020-as Fonogram-nap, amikor is az év felfedezettje kategóriában győzedelmeskedtek.

A 60-as évek beat hangulatát, stílusát és bohóságát 2020-ba teleportáló banda ősszel jelenteti meg második albumát, melyről hamarosan új ízelítő érkezik. A "Na mindegy" című dal a srácok első animációs videóklipjeként kap majd vizuális csomagolást, várhatóan július vége felé.

„Ismerkedjetek hát meg a hat főszereplővel, azaz ABC-sorrendben Atival, Barnival, Bálinttal, Giorgióval, Petivel és Zsomával. A hat kedves kis karakter személyiségének eddig ismeretlen mélységeibe enged majd betekintést a rövidfilm, mely többek között a zenekar múltját és jövőjét is bemutatja nagyérdemű közönségünk és leendő pajtásaink számára.” -  adták hírül posztjukban.

A friss dal érkezéséig elevenítsük fel legutóbbi megjelenésüket:

? Teteje