Fonogram hírek

A Fonogram-díjas Rácz Gergő a Dalfutár évadzáró epizódjában is bizonyít

Hajós András Dalfutár című, jelenleg a YouTube-on futó műsora immár a 4. évadnál tart, és egyre növekvő népszerűségnek örvend. A széria lényege, hogy minden dupla részben egy dalszerző, egy szövegíró, egy producer és egy énekes meglepetésekkel és spontaneitással teli munkáját követhetjük nyomon. A hazai zenei világból meghívott szereplők azonban csupán a folyamat legeslegvégén tudják meg, hogy ki is áll a felsorolt szerepek mögött.

Az évadzáró rész dalszerzője Rácz Gergő, szövegírója Tariska Szabolcs, a producer Fekete-Kovács Kornél, az énekes pedig Vitáris Iván. A ma este bemutatott epizódban az alkotók találkoznak, hogy egyetlen nap leforgása alatt a stúdióban elkészítsék a közös dalt.

"Igazából vártam ezt a felkérést és örömmel mondtam igent rá - meglepően könnyen született meg a dal is. Bár már sok előadónál közreműködtem korábban zeneszerzőként, ez egy különösen izgalmas utazás volt, nem akármilyen útitársakkal" - kommentálta a zenei kalandot Rácz Gergő, akinek Orsovai Renivel közös, "Mostantól" című szerzeménye elnyerte az év hazai modern pop-rock hangfelvételének járó Fonogram-díjat.

A Gergővel forgatott adás első részét már vissza lehet nézni alább, a második etap pedig ma este 7-kor debütál a DalfutárYouTube-csatornáján.

? Teteje